Füstölt Chipotle Chili Por

2 590 Ft

Ez a Chipotle chili por erősen füstös aromával rendelkezik, és enyhe csípősséggel rendelkezik. A Chipotle chili por füst szárítású Jalapenokból készül, amelyeket finom porrá őrölnek.

A Chipotle chili por könnyen felszívódik szószokba, intenzíven füstös aromákat adva. Fűszerként is felhasználható. Egy csipet is füstös mélységet ad a pörkölteknek, hamburgereknek és fűszeres zöldségeknek vagy a pácolt ételeknek. A tökéletes chilis marhahús titkos összetevője!

Elfogyott

Leírás

Füstölt Chipotle Chili Por

Ez a Chipotle chili por erősen füstös aromával rendelkezik, és enyhe csípősséggel rendelkezik. A Chipotle chili por füst szárítású jalapenokból készül, amelyeket finom porrá őrölnek. Mexikó közép- és déli részén a chototles chile meco vagy chile ahumado néven is ismertek.

A por könnyen felszívódik szószokba, intenzíven füstös aromákat adva. Fűszerként is felhasználható. Egy csipet is füstös mélységet ad a pörköltekhez, hamburgerekhez és fűszeres zöldségekhez, vagy szárazra dörzsölve sütött ételekhez. A tökéletes marhahús chili titkos összetevője!

Összetevők: Chipotle chili por (füstölt jalapeño chili).

Egy csomag 40g-ot tartalmaz

Származás: Mexikó

Hőérzet : 3/10, Enyhe

További szárított chili paprikáinkat itt találod.

További információk

Tömeg 0.12 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Füstölt Chipotle Chili Por” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cart
Your cart is currently empty.