Posted on

Szállítási feltételek

A koronavírus-járvány miatt a szállítási idő meghosszabbodott. A Magyar Posta közleményében tájékoztatást ad:

“Világszerte lelassult a postai küldeményforgalom a koronavírus-járvány miatt. Több országban korlátozásokat vezetettek be a légi és közúti közlekedésében, amely miatt a postai küldemények eljuttatása is akadályozottá vált. 2020. március 17-én Magyarország határait is lezárták a személyforgalom előtt, a döntés a közúti és légi forgalmat egyaránt érinti. ”

Magyar Posta közlemény – 2020.03.18. – Részletek

Szállítási idő:

Átlagosan 5-14 munka nap.

Szállítási mód:

Futárszolgálattal küldjük a nyomon követéssel kért megrendeléseket. Ez a legtöbb esetben a GLS futárszolgálat. Elérhető bizonyos termékeink esetén a Magyar Postával történő szállítás is. A normál levélként küldhető termék, többek közt a vetőmagok, a szárított és a porított chili paprikák.

Nyomkövetés és érték biztosítás:

Folyamatosan nyomon követhető csomagjának helye a futárszolgálat weboldalán. A nyomkövetési kódot az ügyfélszolgálat küldi meg a rendelés feldolgozása után. A csomag 18.000 Ft-ig terjedő csomagbiztosítást is tartalmaz. A normál küldemények azonosítója nem szolgál nyomkövetésre!

Szállítási díjak:

A szállítási díj a megrendelt termékek súlya alapján kerül kiszámításra. Ha a megrendelni kívánt termékeket kosárba helyezi, megtekintheti a pontos szállítási költség!

Néhány példa:

  • 5 különböző chili mag, normál küldemény (100 gramm) – 790 Ft
  • Normál küldemény 500 gramm – 1.690 Ft
  • Nyomkövetéssel 500 gramm – 2790 Ft

Ingyenes szállítás:

A szállítási díjat 25.000 Ft-os vásárlás felett átvállaljuk!

Ha további kérdése lenne, a Kapcsolat menüponton keresztül küldheti el nekünk.